
ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΠΩΣ ΔΙΑΘΕΣΗ , ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΩ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΠΟΥ ΞΕΣΠΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΕΡΑΣΩ ΕΝΑ ΔΡΟΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΓΛΥΚΙΣΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΝΩΣΤΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΩΣΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥ, ΖΕΛΕ ΦΡΟΥΤΩΝ ΜΕ ΚΡΕΜΑ.
ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ Η ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΣΚΕΥΟΣ ΜΕ ΥΨΟΣ 5-6 ΕΚΑΤΟΣΤΩΝ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΠΤΙ-ΜΠΕΡ.ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΡΕΜΑ ΚΟΡΝΦΛΑΟΥΡ ΜΠΑΝΑΝΑ Η ΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΩΣ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΕΥΟΣ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ.
ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΖΕΛΕ ΑΠΟ ΦΑΚΕΛΛΑΚΙΑ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΚΕΡΑΣΙ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΒΓΑΛΛΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ.ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.
ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΠΥΞΕΙ ΕΛΑΦΡΩΣ ΚΑΙ ΚΡΥΩΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΖΕΛΕ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟ ΖΕΛΕ.ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΠΥΞΕΙ ΤΟ ΖΕΛΕ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΕΡΑΣΙ ΡΟΔΑΚΙΝΟ ΒΕΡΥΚΟΚΟ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ.ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΚΡΕΜΑ ΚΙΤΡΙΝΩΠΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ.ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΥΞΙΜΑΤΟΣ.ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΖΕΛΕ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΥΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΟΠΟ.
ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΝΑ ΠΑΓΩΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΖΕΛΕ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΘΗΣΕΙ ΚΑΤΩ.ΠΡΙΝ ΠΑΓΩΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΖΕΛΕ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΦΡΟΥΤΩΝ
ΤΟ ΓΛΥΚΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΘΕΛΕΙ ΟΜΩΣ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ.ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΑΘΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ.
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΕΥΟΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΟΒΟΥΜΕ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΡΒIΡΟΥΜΕ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΡΟΣΙΣΑ ΛΙΓΑΚΙ.
CORTAJACA-GROUSADOS-BOTAFOGOS...SOFIA
No comments:
Post a Comment